www.olssonjensen.com är en webbplattform för återförsäljare

Kundtjänst 042-13 11 17

Öppet mån-fre kl. 09.00-15.00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Köpvillkor
 

Minsta orderbelopp i Sverige är 3 000 kr för varje ny order.

Ordrar från 8000 kr och uppåt är fraktfria i Sverige, detta gäller för varje ny order.
Fraktkostnad för ordrar under 8 000 kr är 400 kr för varje ny order.
Det ingår 1 fraktfri restorder.

Vi förbehåller oss rätten att inte skicka ut några ordrar under 3000 kr såvida det inte är en restorder. 

Vänligen observera att ovan fraktuppgifter inte gäller våra möbler, krukor och vintage produkter.
Alla ordrar med vintage debiteras full frakt enligt transportörens avgifter. 

Vänligen läs alltid bifogade ordererkännanden noggrant och meddela oss om något fel förekommer.

Vi skickar inte varor direkt till privatpersoner, endast företag. 

Vi önskar bli kontaktade vid tillfälliga ändringar av leveransadresser, särskilda önskemål eller uppdateringar av kunduppgifter. 

Beställer du mindre antal än broschyr/prislista anger höjer vi automatiskt upp antalet till den minsta leveranskvantiteten. 

Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning, tryckfel och skillnader i design såsom färg, mått eller vikt. 

Vi förbehåller oss rätten att inte skicka ut ordrar under 500 kr. 

Priser och valuta

Våra priser gäller från mässa till mässa. Under extrema ändringar i växelkurs och/eller priser på råmaterial förbehåller vi oss rätten till att justera våra priser. 

Om ditt företag är registrerat utanför Sverige, Norge och Danmark kommer din order att konverteras till valutan Euro efter det att din order är registrerad. 

 

Webshop

På webshopen kan du lägga din order när som helst. Om du inte redan har ett webshopskonto så kontaktar du oss på [email protected] så hjälper vi dig att skapa ett unikt konto för din verksamhet.

Webshopen justerar alltid förpackningsmängd till närmsta hela kartong. Detta visas i webshopen vid utcheckning samt i ditt bekräftelsemail och vi ber er uppmärksamma det.

 

Vintageprodukter

Våra vintageprodukter är unika och finns oftast bara i ett exemplar. Därför säljs de i befintligt skick. Möbler som köpes på mässan skickas direkt till kunden. 

Observera att elektriska produkter på vår vintagesida måste ses över av en elektriker innan inkoppling.

 

Betalning

Du har 30 dagar på dig att betala fakturan vid godkänd kreditkontroll, Annars gäller förskottsbetalning. 

 

Retur av order - Ångerrätt

Retur av varor kan endast ske om varan ligger i sin originalförpackning och får ej vara prismärkta. Vid retur av varor, vänligen kontakta kundtjänst på 042-13 11 17. 

Retur av en vara sker på beställarens bekostnad om inget fel har gjorts av oss på Olsson & Jensen.

 

Reklamation eller fellevererad vara

Reklamationer (ej transportskador) tar vi hand om senast 8 dagar efter mottaget gods.

Har vi på Olsson & Jensen levererat fel vara så hör av dig snarast för ersättningsleverans. 

 

Transportskada

Vid tråkigheter som transportskada är det mycket viktigt att du ser över försändelsen omgående. Verkar något misstänkt, såsom skadade/öppnade kartonger eller att det rent av fattas något, måste du skriva det på fraktsedeln.

Lämnar du ingen anmärkning kan du inte få någon ersättning för ditt skadade/stulna gods. 

 

Outlösta varor

Om fraktbolaget aviserar er och ni ej har möjlighet att ta emot varan kommer frakbolaget lagerhålla er sändning i 4 dagar, sedan tillkommer lagerhyra som debiteras efter fraktbolagets taxa.

 

Force majeure

Olsson & Jensen är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal. Om underlåtenhet har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet.

Befriande omständigheter är bland annat åtgärder eller underlåtenhet från myndighet, ny eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage eller olyckshändelse av större omfattning. I force majeure ingår myndighetsbeslut som påverkar marknad och produkter negativt, till exempel beslut om varningstexter, försäljningsförbud med mera eller en onormal nedgång i marknaden.


 

Integritetspolicy, GDPR och Hantering av personuppgifter.

Verna AB (556717-1953) med varumärkesnamnet Olsson & Jensen, är en inredningsgrossist med säte i Helsingborg. Vi tar seriöst på den personliga integriteten och denna text riktar sig både till alla våra registrerade företag som vi jobbar med. Vi följer Dataskyddsförordningen (GDPR, General Data Protection Regulation, 2016/679/EU)

 

Användning av information och syfte

Vi använder de uppgifter som ni lämnar till oss för att hålla ett uppdaterat kundregister i både vårt interna system samt vårt webshopssystem.

Syftet med registrerade uppgifter är att skicka ut nyhetsbrev, säkerställa leverans till korrekt adress, kontakt till er som köpare, fakturering och generell kundservice för att kunna ge er den hjälp ni behöver. 

 

Utlämnande till tredje part

Våra servers är lokaliserade i Sverige och lämnas inte ut till en tredje part förutom följande undantag:

Vi lämnar endast ut telefonnummer till fraktbolag för avisering av gods eller om detta begärs in för att kunna säkerställa leverans.

Spanska kunduppgifter lämnar vi vidare till vår agent Estilo Nordico (ES- B63878557) i Spanien.

 

Informationsskydd

När du är inloggad på vår hemsida och handlar i vår webshop är helsidan krypterad med SSL. Endast medarbetare hos oss som ska uträtta ett specifikt jobb (bokning av leverans, kundservice, orderhantering eller fakturering) har tillgång till personligt identifierbar information hos oss.

 

Borttagning av uppgifter

Alla som registrerats har rätt att få tillgång till sina uppgifter och vid önskemål få uppgifterna flyttade eller raderade. Om ni önskar få några uppgifter raderade, vänligen kontakta oss via kontaktuppgifterna nedan.

 

Samtycke

Genom att inleda ett samarbete med oss eller kontaktar oss via vårt kontaktformulär på vår hemsida godkänner du vår integritetspolicy.

 

Kontakt

Vid frågor angående dataskyddsfrågor, vänligen kontakta oss på [email protected] eller via telefon +46 42-13 11 17.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen