www.olssonjensen.com är en webbplattform för återförsäljare

Kundtjänst 042-13 11 17

Öppet mån-fre kl. 09.00-15.00

Integritetspolicy, GDPR och Hantering av personuppgifter.

 

Verna AB (556717-1953) med varumärkesnamnet Olsson & Jensen, är en inredningsgrossist med säte i Helsingborg. Vi tar seriöst på den personliga integriteten och denna text riktar sig både till alla våra registrerade företag som vi jobbar med. Vi följer Dataskyddsförordningen (GDPR, General Data Protection Regulation, 2016/679/EU)

 

Användning av information och syfte

Vi använder de uppgifter som ni lämnar till för att hålla ett uppdaterat kundregister i både vårt interna system samt vårt webshopssystem.

Syftet med registrerade uppgifter är att skicka ut nyhetsbrev, säkerställa leverans till korrekt adress, för kontakt till er som köpare, fakturering och generell kundservice för att kunna ge er den hjälp ni behöver. 

 

Utlämnande till tredje part

Våra servers är lokaliserade i Sverige och lämnas inte ut till en tredje part förutom följande undantag:

Vi lämnar endast ut telefonnummer till fraktbolag för avisering av gods eller om detta begärs in för att kunna säkerställa leverans.

Spanska kunduppgifter lämnar vi vidare till vår agent Estilo Nordico (ES- B63878557) i Spanien.

 

Informationsskydd

När du är inloggad på vår hemsida och handlar i vår webshop är helsidan krypterad med SSL. Endast medarbetare hos oss som ska uträtta ett specifikt jobb (bokning av leverans, kundservice, orderhantering eller fakturering) har tillgång till personligt identifierbar information hos oss.

 

Borttagning av uppgifter

Alla som registrerats har rätt att få tillgång till sina uppgifter och vid önskemål få uppgifterna flyttade eller raderade. Om ni önskar få några uppgifter raderade, vänligen kontakta oss via kontaktuppgifterna nedan.

 

Samtycke

Genom att inleda ett samarbete med oss eller kontaktar oss via vårt kontaktformulär på vår hemsida godkänner du vår integritetspolicy.

 

Kontakt

Vid frågor angående dataskyddsfrågor, vänligen kontakta oss på [email protected] eller via telefon +46 42-13 11 17.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen